Sorteer op

Eveline Brunklaus

Ik ben Eveline Brunklaus, 54 jaar en sinds 1990 werkzaam als docente Frans in het voortgezet onderwijs. Ik ben erg benieuwd naar de presentaties en onderzoeken die ik te zien krijg op de Nationale WON manifestatie en ik ben vereerd om in de jury te mogen plaatsnemen.

Frank Vijg.

Mijn naam is Frank Vijg en ik ben directeur bij Thorbecke havo-vwo Rotterdam. Ik verwacht veel van te kunnen leren tijdens de manifestatie van leerlingen op weg naar een wetenschappelijke carrière!

Robbert Rademakers

Ik ben Robbert Rademakers, docent en onderzoeker Economie aan de Radboud Universiteit. Ik vind het leuk om te jureren bij de WON-manifestatie omdat het inspirerend is om te zien dat kritische en creatieve scholieren zich inzetten voor de wetenschap.

Marjolijn Geerts

Mijn naam is Marjolijn Geerts, 33 jaar en ik werk als communicatieadviseur bij Pesant. Aan de Universiteit van Tilburg studeerde ik bedrijfscommunicatie en digitale media en ben daar afgestudeerd op het onderwerp coalitievorming.

Petrie van der Zanden

Mijn naam is Petrie van der Zanden en ik werk bij de Radboud Docenten Academie in Nijmegen aan mijn promotieonderzoek. Ik onderzoek hoe docenten in het vwo leerlingen kunnen voorbereiden op hun studie aan de universiteit, zodat zij in het eerste jaar op de universiteit goede cijfers halen, kritisch kunnen denken en niet te veel stress ervaren.

Tjeerd van de Laar

Mijn naam is Tjeerd van de Laar. Ik werk als docent filosofie en wetenschap op het Koning Willem II College in Tilburg.

John Tholen

Ik ben John Tholen en docent Latijn en Grieks op het Maaswaal College in Wijchen, en WON-regiocoördinator.

Griet Coupé

Mijn naam is Griet Coupé en ik werk op de Radboud Universiteit als coördinator van het Academisch Schrijfcentrum.

Steven Raaijmakers

Ik ben Steven Raaijmakers en ik werk als onderwijsadviseur en docent aan de Universiteit Utrecht. Enthousiasme voor wetenschap zit mij in het bloed en daarom vind ik het superleuk om in de jury te mogen zitten.