Home > Jury regiomanifestatie > Serge Horbach

Serge Horbach

Mijn naam is Serge Horbach en ik heb een studie wiskunde afgerond aan de Radboud Universiteit. Nu ben ik promovendus aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ik houd me nu bezig met een project naar Wetenschappelijke Integriteit binnen het Institute for Science in Society.
Waarom ik het leuk vind om te jureren bij de WON manifestatie? Ik ben een groot voorstander van het soort onderwijs dat WON voorstaat. Al vroeg op de middelbare school kritisch te leren denken en goede vragen te leren stellen, is denk ik heel belangrijk. Ik zou gewild hebben dat ik tijdens mijn eigen middelbareschooltijd het WON programma had kunnen volgen. Dat kon toen niet op mijn school, maar ik vind het daarom extra leuk dat ik nu alsnog een klein beetje onderdeel ben van het WON programma.

Wil je meer weten over mijn onderzoeken? Enkele van mijn artikelen zijn te vinden in Science Direct en via Springer en PLOS.
Verder werd een tijdje terug nog aandacht besteed aan mijn onderzoek in de media. Lees hier de artikelen uit het NRC en uit de Volkskrant .