Home > Nieuws > 12 oktober WON-Manifestatie 2018!

12 oktober WON-Manifestatie 2018!

Op vrijdag 12 oktober is het weer zo ver; de landelijke WON-manifestatie 2018!!
De winnende teams van WON-scholen uit het hele land maken zich weer op voor de finales waar zij hun onderzoeksproject zullen presenteren. Er is een grote diversiteit aan onderwerpen en het beloofd dus ook voor de toehoorders weer een hele leuke en leerzame dag te worden.

Naast de finales staat er voor alle WON-leerlingen een interessant college op het programma dat wordt gegeven door dr. Yvette Linders over framing door woordkeuzes. “Heel subtiele veranderingen in de woorden die we gebruiken als we ergens over praten, kunnen een groot verschil maken in hoe mensen over dat onderwerp denken. We bekijken hoe subtiele manipulaties werken en ontdekken we dat er echt een verschil is tussen een halfleeg en een halfvol glas.”  Dat beloofd een leuk en leerzaam begin van de dag te worden.

In de middag zijn er workshops waaraan de leerlingen deel kunnen nemen.
Er zijn 6 verschillende leuke en leerzame workshops om uit te kiezen. Lees er meer over op de manifestatie pagina.

De WON-manifestatie is een dag voor alle WON-leerlingen. Een dag die in het teken staan van onderwijs en wetenschap. Een dag waarop je andere WON-leerlingen ontmoeten maar ook kennis maakt met wetenschappers, met échte onderzoekers en natuurlijk ook al even mag proeven van de sfeer bij de Universiteit. Kortom een dag vol verWONdering!