Home > Nieuws > Sonia Sjollema treedt terug als voorzitter van WON

Sonia Sjollema treedt terug als voorzitter van WON

Begin deze zomer heeft Sonia Sjollema, huidig voorzitter van WON, aan de stuurgroep laten weten dat ze haar periode als voorzitter wil gaan beƫindigen. Sonia is gestart met een promotietraject waar ze de nodige tijd en energie voor wil vrijmaken.

Sonia kijkt met veel plezier terug op de afgelopen drie jaar. “Met trots constateer ik dat WON met de inzet van velen duidelijke stappen voorwaarts heeft gezet op het gebied van professionalisering, kwaliteit en samenwerking. WON komt in een consolidatiefase en dat betekent dat ik met gerust hart het voorzitterschap aan een opvolger kan overdragen.

Tijdens de jaarlijkse WON-manifestatie op 12 oktober hoopt Sonia persoonlijk afscheid te nemen van de mensen met wie ze de afgelopen jaren heeft samengewerkt. “Voor wie ik dan niet meer persoonlijk kan spreken: ik wens WON een hele goede en succesvolle toekomst!

De Stuurgroep is Sonia dankbaar voor haar inzet. “Onder haar voorzitterschap is de basis van het profiel van WON en het netwerk tot rust gekomen en versterkt.

Inmiddels heeft de stuurgroep een profiel opgesteld en is gestart met de interne en externe werving voor een nieuwe voorzitter. De verwachting is dat in januari een opvolger bekend kan worden gemaakt. Tot die tijd zullen de leden van de stuurgroep de voorzitterstaken waarnemen.

Voor meer informatie over de vacature kijk hier.