Home > Vacature: voorzitter WON

Vacature: voorzitter WON

WON zoekt een voorzitter die zich minstens voor drie jaar wil verbinden aan het netwerk en die zich overtuigend inzet om met de scholen de ambities te realiseren. Van u als voorzitter wordt verwacht dat u aanwezig bent tijdens landelijke vergaderingen en bijeenkomsten van WON en dat u WON vertegenwoordigt in bijeenkomsten met externe samenwerkingspartners. Op verzoek en op eigen initiatief bent u beschikbaar als sparringpartner voor regio’s en scholen in de ontwikkeling en organisatie van hun onderwijs en de vorming van hun professionals en leiders. Het voorzitterschap van WON vraagt een tijdsinvestering van ongeveer 160 – 200 uur op jaarbasis.

De voorzitter van WON verbindt en inspireert. Als boegbeeld bent u in staat om de ambities van WON goed onder de aandacht te brengen en leiding te geven aan de initiatieven om deze te realiseren. Bovendien opent uw inzet deuren naar nieuw partnerschap voor WON.

De procedure wordt begeleid door Pesant. Ga naar de website van Pesant voor meer informatie over de vacature en de procedure.