Home > Nieuws > Nieuwe wervingsmaterialen

Nieuwe wervingsmaterialen

Ook als het gaat om werving van leerlingen en nieuwe scholen staat WON niet stil. Om scholen te faciliteren in het geven van informatie over het WON onderwijs in de school tijdens open dagen, zijn er begin januari folders en posters uitgereikt aan alle scholen. In deze materialen wordt nadrukkelijk verwezen naar de quiz op de website, zodat leerlingen en hun ouders ook op de website meer kunnen lezen over WON. Extra folders en posters bestellen? Stuur even een mail naar het programmabureau: won@pesant.nl.

Daarnaast zijn er in dezelfde huisstijl nieuwe roll-up banners ontworpen. Leuk als aankleding van een lokaal tijdens de open dag! Wil je nieuwe roll-up banners op jouw school? Kijk dan voor het bestelformulier op het platform en stuur dit ingevuld per mail naar: won@pesant.nl.

De volgende stap die we nemen als het gaat om PR & communicatie is het door ontwikkelen van het informatiepakket voor potentiële nieuwe scholen die zich willen aansluiten bij het netwerk. Dit informatiepakket verdient een opfrisbeurt in de nieuwe stijl en willen we uitbreiden met een folder voor geïnteresseerde scholen. Wordt vervolgd!