Sorteer op

WON Docentendag 2017 – Inspiratie op een verWONderingswaardige locatie

Vrijdag 24 november j.l. vond de WON - docentendag 2017 plaats bij Diergaarde Blijdorp. Het werd een dag vol inspiratie, kennisdeling en ontwikkeling voor WON-docenten rondom het thema ‘Profielwerkstuk’.

WON Docentendag 2017 - Het Profielwerkstuk

Vrijdag 24 november vindt de WON-docentendag plaats. Het programma staat in het teken van HET PROFIELWERKSTUK. In een bijzondere omgeving gaan we in interactieve sessies aan de slag met dit onderwerp.

Winnaars WON-Manifestatie 2017

Vrijdag de dertiende, een mooie oktoberdag en 16 leerlingenteams uit het hele land zijn vol verwachting naar de Radboud Universiteit in Nijmegen gekomen. Ze strijden er tijdens de landelijke finale om de titel “Winnaar WON-manifestatie 2017”. Na uitvoerig juryberaad zie hier de teams die deze titel met trots zullen dragen!

“Door wetenschap leer je de wereld beter te begrijpen”

Het is vrijdag de dertiende, maar daarvan merk je niks op deze mooie oktoberdag. 16 leerlingenteams van 12 WON-scholen uit het hele land zijn vol verwachting naar de Radboud Universiteit in Nijmegen gekomen.

WON-Docentendag - 24 november 2017

Op 24 november 2017 vindt de jaarlijkse WON-Docentendag plaats.
Een dag speciaal voor WON-Docenten om samen te werken aan een interessant WON thema en kennis te krijgen vanuit verschillende experts.

WON-manifestatie - 13-10-2017

Op vrijdag 13 oktober is het zover: op locatie van de Radboud Universiteit Nijmegen vindt de landelijke WON-manifestatie plaats. Op deze dag staat de wetenschap centraal, en in het bijzonder de winnaars van de regionale finales.

Bijeenkomst Schoolleiders

Donderdag 21 september 2017 trappen de schoolleiders van WON-scholen en nieuwe cursusjaar af met een bijeenkomst.
Het moment om met elkaar even terug en vooruit te kijken. We staan stil bij onze eigen rol.

Heimiddag 2017, over samenwerking, ambities en belangen

Op 13 april vond de Landelijke WON Heimiddag 2017 plaats.
Net als veel deelnemers kijken wij positief terug op deze middag. WON beschouwt de middag dan ook als de opmaat voor dat regionale gesprek.

Aanmelden leergang onderzoeksdidactiek voor WON-Docenten

Ook in 2017-2018 kunnen docenten van WON scholen deelnemen aan de leergang onderzoeksdidactiek: leerlingen begeleiden in het leren onderzoeken.